2012-04-12

На Буковині у червні відкриють другу чергу підприємства з розробки родовища піщано-гравійної сировини

11 квітня відбулася зустріч голови Чернівецької облдержадміністрації Михайла Папієва з генеральним директором компанії «Lafarge Щебінь Україна» Олександром Скрипником. В ході зустрічі обговорено питання, пов’язані з введенням в експлуатацію другої черги підприємства з іноземним капіталом ТОВ «Буковинські будівельні матеріали» - структурної одиниці компанії «Lafarge Щебінь Україна». Мова йшла про реалізацію на Буковині інвестиційного проекту з розробки Майдан-Іспаського родовища піщано-гравійної сировини у Вижницькому районі, зокрема, щодо відводу земельної ділянки під будівництво технологічної дороги та розташування лінії електропередач, необхідної для виведення цього підприємства на проектну потужність.

Голова облдержадміністрації поінформував Олександра Скрипника про підписання ним розпорядження облдержадміністрації стосовно надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Перший заступник голови облдержадміністрації Георгій Галиць та голова Вижницької райдержадміністрації Василь Ткачук погодили з керівником компанії «Lafarge Щебінь Україна» план підготовки до відкриття підприємства в червні цього року. Як відзначив Олександр Скрипник, на підприємстві буде створено 60 нових робочих місць, забезпечена його участь в реалізації соціальних програм району, а будівельна і дорожня галузь області отримають надійного постачальника високоякісної щебеневої продукції.

Урядовий портал