2016-03-14

Микола Бояркін обговорив перспективи співпраці з представниками італійських компаній

11 березня 2016 року в приміщенні Державної служби геології та надр України відбулась зустріч т.в.о. Голови Держгеонадр Миколи Бояркіна та фахівців органу з представниками італійських компаній: Cora Parquet S.p.a, Marmi Valpolicella S.a.s, Antolini S.P.A та Favorita.

Учасники заходу обговорили питання залучення інвестицій в сферу геологічного вивчення та раціонального використання надр, а саме розробки нових родовищ кар’єрним способом.

За результатами зустрічі Микола Бояркін запевнив у всебічній підтримці ініціатив іноземних компаній у сфері пошуку та видобування корисних копалин з боку Держгеонадр, з метою залучення в Україну інвестицій та створення нових робочих місць.

Довідково:
Favorita понад 50 років працює з природним камінням, використовуючи сировину (мармур, граніт, онікс) з кращих кар’єрів світу. Постійно удосконалюючи процеси і технології обробки та підвищуючи кваліфікацію персоналу виготовляє великий асортимент високоякісної продукції. Комерційна мережа Favorita spa має представництва на чотирьох континентах і провадить політику подальшого комерційного розширення на місцевих і міжнародних ринках.

Якість Antolini народжується з інноваційних технологій і ефективних рішень, які дивляться в майбутнє обробки натурального каменю в усіх його різновидах: від мармуру до граніту, від оніксу до травертинів. Компанія на базі багаторічного досвіду виходить на міжнародний ринок з упевненістю професіонала. Працює на обладнанні останнього покоління, яке підвищує якість виробництва і дозволяє знизити витрати на обробку і транспортування натурального каменю. Для створення унікальних і вишуканих рішень група працює по кожному проекту за допомогою патентованих систем.