2020-08-26

Графік ремонтів виробничих активів дивізіону «Нафтогаз Нафта»

Повідомляємо графік планово-попереджувальних ремонтів виробничих активів АТ «Укргазвидобування», що входять до дивізіону Нафтогаз Нафта» на період вересень-жовтень 2020 року:

- 14.09 - 27.09 – Солохівське ВПГ;
- 18.09 – 01.10 – ТЦСК «Базилівщина»;
- 27.09 – 10.10 – Шебелинське відділення з переробки газового конденсату та нафти (Шебелинський НПЗ, Shebel).
У ремонтний період проведуть комплекс робіт з поточного технічного обслуговування, ревізії та ремонту обладнання, зокрема очищення від відкладень, ревізія колонного, теплообмінного та сепараційного обладнання, чистка, ревізія та ремонт трубних підігрівачів, заміна запірної арматури та ін.

Також у межах ремонтних робіт запланована реалізація проєкту «Реконструкція автоматизованої системи управління та резервуарного парку» спільно з міжнародною компанією «Емерсон» на ТЦСК «Базилівщина». Крім того, буде здійснено ремонт турбодетандера на Солохівському ВПГ та заміну ємності і пересипку каталізатора на Шебелинському ВПГКН.

«Ми збільшили зупинку заводів для проведення ремонтів до 14 днів, оскільки паралельно з поточним ремонтом обладнання планується завершення ряду проектів з модернізації підприємств. Комплекс запланованих робіт має на меті також забезпечити підготовку підприємств до ефективної роботи в осінньо-зимовий період – коментує Сергій Федоренко, директор з комерційних питань АТ «Укргазвидобування». – Нами створені достатні запаси, тож плановий ремонт жодним чином не вплине на відвантаження вже законтрактованої продукції, а також на обсяги продукції, які ми реалізуємо на електронних біржових торгах».