2012-03-23

Голова ДСГНУ Е. Ставицький виступив із доповіддю на засіданні Кабінету Міністрів України

 21 березня 2012 року під час засідання Кабінету Міністрів України Голова Державної служби геології та надр України Едуард Ставицький виступив із доповіддю «Про результати діяльності Державної служби геології та надр України за 2011 рік».

Голова Держгеонадр зазначив, що протягом 2011 року діяльність служби і підприємств геологічної галузі спрямовувалася на забезпечення реалізації державної політики у сфері геологічного вивчення та раціонального використання надр, виконання положень Загальнодержавної програми розвитку мінерально-сировинної бази України на період до 2030 року та державного замовлення з геологічного вивчення надр і одержання приросту ресурсів та запасів корисних копалин, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.06.2011 No. 673.

Едуард Ставицький повідомив членів Кабінету Міністрів України про стан приросту запасів корисних копалин за 2011 рік, забезпечення виконання пріоритетного завдання - залучення інвесторів у освоєння надр на базі закону про розподіл продукції з метою досягнення енергетичної незалежності, а також нормотворчу та адміністративну роботу за звітний період.

Державна служба геології та надр України