2019-02-25

ДТЕК відкрив інноваційну освітню бізнес-платформу Academy DTEK

ДТЕК розпочав трансформацію корпоративного університету в інноваційну освітню бізнес-платформу Academy DTEK. Освітній заклад у новому форматі відкрив свої двері на території UNIT.City. ДТЕК відкрив інноваційну освітню бізнес-платформу Academy DTEK на території UNIT.City
«За десять років роботи Academy DTEK стала одним з найбільших корпоративних університетів України. Наші фахівці розробили більше 2 тисяч освітніх програм і стандартів, сприяли навчанню і розвитку більше 219 тис. фахівців ДТЕК, топових компаній країни і 17 державних органів. Сьогодні ми розпочинаємо новий етап розвитку Academy DTEK. Вона стає інноваційною освітньою бізнес-платформою, відкритою для представників бізнесу, держсектору, громадськості, міжнародних партнерів», – зазначив директор зі сталого розвитку ДТЕК Олександр Кучеренко.

У новій якості Academy DTEK впроваджуватиме в Україні міжнародні HR-практики разом із своїми партнерами – провідними бізнес-школами та організаціями: INSEAD, IE Business School, Thunderbird, HRCI, Києво-Могилянською бізнес-школою. Уже в роботі впровадження інноваційних підходів на основі Big Data, стартап-розробки, VR-інструменти.

Academy DTEK у новому форматі працюватиме на майданчику UNIT.City – у просторі, який обладнаний найновішими технічними засобами та створює атмосферу для розвитку та генерації нових ідей. Офісні приміщення Academy DTEK розташовані у кампусі, що відповідає стандарту «зеленого будівництва» американської системи LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), його інженерна інфраструктура орієнтована на збереження та раціональне використання ресурсів.

«Інновації змінюють світ. Для України вони можуть стати тим інструментом, який забезпечить економічний прорив та енергетичну незалежнiсть держави, зробить її сильним гравцем на міжнародній арені. Наша компанія вбачає свою вагому роль у цих трансформаціях. За 14 років роботи ми уже інвестували більше $8,5 млрд у розвиток української енергетики, і ми продовжуємо нарощувати свої інвестиції. Говорячи про інновації, ми визначили для себе три основні напрямки: інновації в технологіях, інновації в клієнтських сервісах та інновації в освіті – бо саме люди є рушійною силою змін. Розпочинаючи новий етап у розвитку інноваційної освітньої бізнес-платформи Academy DTEK, ми ставимо за мету сприяти появі нового покоління управлінців в бізнесі та державній сфері, які змінять Україну на краще», – резюмував генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.