2015-06-08

ДП «Укрнаукагеоцентр» проінформувало про реалізацію стратегічного плану НАК «Надра України»

З 3 по 4 червня 2015 року в Київському національному університеті імені Шевченка відбувся Міжнародний семінар «Питання пошуків, розвідки та екологічних аспектів видобування вуглеводнів з ущільнених колекторів, газосланцевих товщ та вуглевміщуючих пластів», повідомили GEOnews.com.ua в НАК "Надра України".

На  семінарі учасники заслухали доповіді представників Компанії "Шелл", КНУ ім. Шевченка, ХНУ ім. В.Н. Каразіна, Інституту геології і геохімії горючих копалин НАН України, УкрДГРІ, ВГО "Спілка геологів України" та інших наукових організацій та виробничих підприємств.

Від НАК «Надра України» з доповіддю «Підготовка локальних об’єктів перспективних для пошуків та освоєння нетрадиційних покладів вуглеводнів»  на семінарі виступив головний геолог тематичної партії ДП «Укрнаукагеоцентр» Панченко С.І.

В своїй доповіді він проінформував про реалізацію стратегічного плану НАК «Надра України», розробленого під керівництвом голови правління  Климовича Я.Я., з вивчення перспектив пошуків та освоєння газу сланцевих товщ в Україні.

Детальніше...