2021-05-14

Держгеослужба взяла участь у засіданні CEEC Scout group

Відбулася онлайн-зустріч членів Об‘єднання провідних нафтогазових компаній Центральної та Східної Європи й Каспійського регіону Scout Group. Про це повідомляється на сайті Держгеонадр.

На зустрічі виступив голова Держгеонадр Роман Опімах, який презентував ключові напрями діяльності Служби та поінформував про інвестиційні можливості України, а також розповів про проведені нафтогазові аукціони та виставлення нових ділянок на електронні торги, укладання угод про розподіл продукції та відновлення масштабних вуглеводневих проєктів.

Учасники наради, серед яких були урядові організації та представники бізнесу з Італії, Хорватії, Албанії, Польщі та інших країн, розповіли про досягнення в нафтогазовій індустрії, презентували власні інвестиційні можливості, а також послуги з геолого-розвідувальних робіт і видобутку вуглеводнів.

Об’єднання провідних нафтогазових компаній Центральної та Східної Європи та Каспійського регіону створене в 1994 році. Нині CEEC Scout group налічує 70 членів, серед яких провідні нафтогазові компанії та державні установи.