2016-10-11

Держгеонадра закликають не розповсюджувати недостовірну інформацію

Державна служба геології та надр України спростовує інформацію про результати перевірки профільним міністерством, які начебто містять певні зловживання.

Нещодавно деякі медіа опублікували недостовірну інформацію, видаючи результати перевірки Державної фінансової інспекції ще 2015-го року за нові документи перевірки Мінприроди у 2016 році.

«Перевірка фінансової інспекції, яка відбулася ще минулого року охоплювала періоди 2013-2014 років.  Усі зауваження були проаналізовані та усунені. Про що належним чином повідомлено профільне міністерство та фінінспекцію», - зазначають у Держгеонадрах.

При висвітлені діяльності державного органу просимо представників ЗМІ перевіряти та уточняти інформацію у Держгеонадрах.

Нижче для достовірної інформації подаємо довідку.

Довідка:

Держгеонадра орендує приміщення у ДНВП «Геоінформ» з 2011 року.  Як балансоутримувач майна  ДНВП «Геоінформ» укладає відповідні договори із службами «Київенерго», «Київводоканалом» та іншими постачальниками послуг. ДНВП «Геоінформ» щомісячно сплачує рахунки, виставлені цими структурами та в подальшому виставляє частину рахунків для оплати Держгеонадрам. Держгеонадра звертає увагу на те, що Служба не забезпечена засобами обліку спожитих комунальних послуг та не може заперечити суму будь-якого рахунку, який виставляє для оплати комунальних послуг ДНВП «Геоінформ».