2015-12-09

Держгеонадра України запрошують до співпраці ЗМІ для висвітлення проведення 16 грудня 2015 року ІІІ аукціону з продажу спеціальних дозволів на користування надрами

Шановні представники засобів масової інформації!

Запрошуємо вас взяти участь у висвітленні проведення ІІІ аукціону з продажу спеціальних дозволів на користування надрами, який відбудеться 16 грудня 2015 року об 11:00 в актовому залі Державної служби геології та надр України за адресою: м. Київ, вул. Ежена Потьє, 16, 4 поверх.

Акредитація представників ЗМІ проводиться до 14 грудня 2015 року.

Заявки на акредитацію подаються на поштову адресу Держгеонадр України (03680, м. Київ, вул. Ежена Потьє, 16,) або факсимільним зв’язком за номером (044) 456-23-57 на офіційному бланку ЗМІ за підписом керівника редакції.

У заявці на акредитацію вказуються:

- повна назва ЗМІ, поштова та електронна адреси редакції, номери телефонів і факсів редакції,

- прізвище, ім’я, по батькові працівників засобу масової інформації, делегованих для участі у заході, та їхня належність до творчих або технічних працівників (журналіст, оператор, фотокореспондент).

До участі у заході може бути допущено не більше трьох представників від одного ЗМІ, оскільки місце проведення заходу не дозволяє розмістити велику кількість осіб.

Акредитовані особи, які будуть присутні 16.12.2015 на ІІІ аукціоні з продажу спеціальних дозволів на користування надрами, повинні:

- прибути на захід заздалегідь не пізніше ніж за 15 хвилин до початку аукціону (у разі запізнення Держгеонадра України залишають за собою право відмовити в доступі до зали),

- дотримуватися загальних правил поведінки, норм професійної етики та моральних засад суспільства,

- не порушувати права інших осіб,

- не заважати проведенню заходу.

Акредитація ЗМІ для висвітлення ІІІ аукціону 2015 року з продажу спеціальних дозволів на користування надрами є обов’язковою.