2021-08-04

Держгеонадра інформують надрокористувачів про виявлення описок у графі «географічні координати»

Держгеонадра звертає увагу надрокористувачів на виявлені описки й очевидні помилки у графі «географічні координати» в бланках діючих спецдозволів. Перелік діючих спеціальних дозволів на користування надрами, на бланках яких у графі «географічні координати» виявлені помилки доступний за посиланням

ДНВП «Геоінформ України» під час побудови контурів спецдозволів для внесення до бази геопросторових даних, з метою здійснення перевірок на перетин із заявами на отримання спеціальних дозволів та опублікування на Державному геологічному порталі, виявив помилки. Підприємство веде облік наданих дозволів і заяв в установленому Держгеонадрами порядку, що визначено в п. 25 Постанови Кабінету Міністрів України «Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами».

Геоінформ України виправив у базі спеціальних дозволів географічні координати, в бланках яких наявні описки й очевидні помилки, а також описав їх.

Для внесення змін до дозволу надрокористувачу слід написати заяву та подати разом з необхідними документами до Державної служби геології та надр України, відповідно до п. 17, пп. 1 Постанови.