2019-09-16

Burisma Group завершила проведення польових сейсморозвідувальних 3D робіт на Рокитнянському газоконденсатному родовищі

Міжнародна енергетична група Burisma повідомила про завершення сейсморозвідувальних робіт на Рокитнянському газоконденсатному родовищі в Харківській області, яке розробляється компанією. Дані дослідження дозволять удосконалити геологічну модель ділянки по всім продуктивним і відкрити нові продуктивні горизонти. На підставі отриманих даних будуть виявлені і підготовлені до глибокого буріння нові свердловини.

«Польові роботи проводились на території площею понад 175 квадратних кілометрів за технологією 3D сейсмічної зйомки. Ми отримали якісні польові дані і вже передали їх в наш науковий центр для подальшої сейсмічної обробки та інтерпретації. Через два місяці ми отримаємо оновлені результати геологічної моделі та можливість запроектувати нові перспективні свердловини», – повідомив Тарас Бурдейний, CEO Burisma Group.

За словами Тараса Бурдейного, друга сейсмічна партія проводить роботи на Огульцовському газоконденсатному родовищі на замовлення Першої Української Газонафтової Компанії. Також в планах компанії проведення додаткових сейсморозвідувальних робіт на Кубашівській і Клубанівській площах.