2019-09-16

Анонс: 8-10 жовтня відбудеться міжнародна виставка MiningWorld Ukraine

Як повідомила K-MINE Inc. GEOnews.com.ua, 8-10 жовтня 2019 року в м. Запоріжжя (виставковий центр "Козак Палац") відбудеться міжнародна виставка MiningWorld Ukraine.

K-MINE Inc. є розробником комплексних програмних рішень для гірничої промисловості на базі геоінформаційної системи K-MINE.

На спеціалізованій виставці гірничодобувної галузі національні та іноземні компанії представлять новітні розробки обладнання, спеціальну техніку та технології. Очікується, що понад 100 компаній з 15 країн світу відвідають цей захід.

Провідні спеціалісти K-MINE візьмуть активну участь у виставці, проведуть відкриті консультації з акцентом на геоінформаційні технології та їх практичне використання. На стенді  Компанії користувачам буде надана можливість самостійно або за допомогою спеціалістів протестувати нові функціональні можливості сучасного програмного комплексу K-MINE, що вирішує завдання від тривимірного моделювання родовищ і оцінки їх запасів до планування, проектування, керування гірничими роботами та якісними показниками продукції на підприємствах з відкритим та підземним способами видобутку.

Використання єдиної технологічної платформи для управління процесами гірничодобувних підприємств на базі K-MINE дозволяє підвищити обсяг видобутку корисних копалин, знизити собівартість видобутку та збільшити рентабельність виробництва в цілому, а також підвищити безпеку ведення гірничих робіт.

Детальна інформація про виставку – за посиланням http://miningworld.com.ua