2018-08-22

Burisma Group за півроку провела сейсмічні роботи у форматі 3D на площі 176 кв. км

Згідно з поточною інвестиційною стратегією Burisma Group, на найближчі два роки з сейсміки 2D в Групі заплановано дослідження понад 500 погонних кілометрів, по 3D – більше ніж 1500 квадратних кілометрів

Міжнародна енергетична група Burisma завершила геофізичні роботи на Журавлиній структурі у Харківській області. За словами CEO Burisma Group Тараса Бурдейного, за 6 місяців 2018 року компанія провела сейсмічні роботи в форматі 3D на площі 176 кв. кілометрів, уклавши договори з кількома іноземними компаніями на перехресне дослідження, переобробку та інтерпретацію отриманих даних.

«Сьогодні Burisma Group є лідером за обсягом геофізичних робіт в Україні. До кінця року ми проведемо сейсмічні роботи загальною площею понад 400 кв. кілометрів. На сьогодні ми повинні інтенсифікувати роботу з оптимізації обсягів і зростання ефективності геологорозвідувальних робіт, щоб гарантувати стабільне зростання видобутку в середньостроковій і довгостроковій перспективі. Тому Група виділяє значні кошти на вивчення, дослідження і розробку нових площ», – зазначив Тарас Бурдейний.

Всі польові роботи виконувались компанією за допомогою американського сейсморозвідувального обладнання ARAM. Згідно з поточною інвестиційною стратегією Burisma Group, на найближчі два роки з сейсміки 2D в Групі заплановано дослідження понад 500 погонних кілометрів, по 3D – більше ніж 1500 квадратних кілометрів.

Як уточнив Тарас Бурдейний, в липні весь флот сейсміки переміщується в східну частину Рокитнянського родовища для додаткового дослідження неосвоєною площі.