2021-09-06

Анонс: 7 міжнародна науково-практична конференція "Надрокористування в Україні. Перспективи інвестування"

1-5 листопада у Львові відбудеться Сьома міжнародна науково-практична конференція "Надрокористування в Україні. Перспективи інвестування".

Конференція проходитиме за підтримки Державної служби геології та надр України, ЛНУ імені Івана Франка, ІФНТУНГ, ННІ «Інститут геології» КНУ імені Тараса Шевченка, ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України», Інституту геологічних наук НАН України, АТ «Укргазвидобування», ТОВ "Геологічна інвестиційна група".

Форми участі: делегатська участь або виступ із доповіддю.

Основні тематичні напрями: Реформування сфери використання надр: прозорість, відкритість, доступність; Управління ресурсами корисних копалин для сталого розвитку; Інвестиційний потенціал мінерально-сировинної бази України; Методика і практика геолого-економічної оцінки родовищ корисних копалин; Стратегічні родовища корисних копалин для сталого розвитку економіки та обороноздатності держави; Критична сировина та перспективи її використання в Україні; Оцінка запасів та ресурсів корисних копалин за класифікаційними системами PRMS і CRIRSCO;  Енергетична незалежність України. Нарощування енергетичного потенціалу держави; Екологічні питання у зв’язку з розробкою родовищ корисних копалин; Використання підземних вод. Переоцінка запасів та ресурсів підземних вод; Відновлювані джерела енергії: стан та перспективи; Декарбонізація та її розвиток в Україні. 

Протягом конференції планується проведення майстер-класів по оцінці запасів та ресурсів корисних копалин за класифікаційними системами PRMS і CRIRSCO.

Місце проведення: Premier Hotel Dnister (м. Львів, вул. Матейка, 6). 

Детальніше за посиланням