2019-01-30

Анонс: 5 листопада відбудеться IV міжнародна спеціалізована виставка Нафтогазекспо - 2019

Виставка «НАФТОГАЗЕКСПО - 2019» - це головне місце зустрічі фахівців нафтогазової галузі. Учасники, що представляють весь спектр своєї продукції, та відвідувачі, що мають за мету вирішення своїх виробничих задач, отримують необмежені можливості до взаємодії та комунікації, що сприяє розширенню бізнесу обох сторін. Іншою перевагою участі у виставці є підтримання контакту з постійними клієнтами та інтерес не тільки цільової групи відвідувачів, а й ЗМІ, державних структур.

Цільова аудиторія заходу: керівники та технічні спеціалісти державних і приватних нафто- і газодобувних компаній, підприємств, які займаються розвідкою і будівництвом родовищ, транспортуванням, переробкою, зберіганням, розподілом нафти і газу, представники профільних державних установ, наукових і громадських організацій та багато інших.

Виставка проходить у рамках ХVII Міжнародного форуму «Паливно‑енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».
Формат Форуму:
- Галузева експозиція провідних державних підприємств «ПЕК України»,
- XVII Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості - 2019»,
- IV Міжнародна спеціалізована виставка «Нафтогазекспо - 2019»,
- IV Міжнародна спеціалізована виставка гірничодобувної промисловості «Mining Industry Expo - 2019»,
- Ділова програма.

В рамках ділової програми - IV Київська конференція «Буріння. Інтенсифікація. Екологія та охорона праці». Серед спікерів: перші особи ПАТ «Укргазвидобування», СП «Полтавська газонафтова компанія», ТОВ «Бурова техніка», ВО «Белоруснефть», Tacrom Services, Schlumberger, Weatherford, NOV - Fidmash і інші вітчизняні та іноземні компанії.

Контакти:

тел./факс: +38 (044) 201-11-57, 201-11-78
e-mail: [email protected], [email protected]