2019-05-23

29 - 31 травня 2019 року у м. Запоріжжя відбудеться ІІІ міжнародний екологічний форум

Як повідомила прес-служба відділу виставок ЗТПП GEOnews.com.ua, з 29 по 31 травня 2019 року у Запоріжжі (ВЦ «Козак-Палац») відбудеться ІІІ міжнародний екологічний форум «Еко Форум – 2019».

Захід включатиме безпосередньо екологічний форум, виставку сучасних технологій захисту навколишнього середовища, круглі столи та майстер-класи.
Вперше форум охопить три блоки спеціалізованих секцій, які будуть цікаві та корисні кожному:

Екологія та бізнес - секції цього блоку розглянуть питання, які стосуються екологічності діяльності підприємств та будуть цікаві фахівцям компаній всіх галузей: фінансування та консультування екологічних проектів; технології захисту та очистки повітря; управління водними ресурсами; новітні системи контролю та моніторингу стану навколишнього середовища; поводження з відходами; енергоефективність та відновлювальна енергетика.

Екологія та місто - у блоці буде розглянуто питання екології міст та їх подальшого розвитку з урахуванням екологічної (сталої) складової.

Екологія та громадяни - секції блоку будуть присвячені екологічній свідомості кожного з нас та розкажуть про життя в стилі «ЕКО».

Детальніше