2024-03-18

21.03 відбудеться громадське обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Південного Бугу

21 березня 2024 року відбудеться захід з публічного громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Південного Бугу 2025-2030.
Захід відбудеться у форматі засідання, місце проведення – місто Вінниця. Також до заходу можна долучитись у режимі відеоконференції.
Заявки для участі у заході приймаються до 17:00 години 19 березня 2024 року в електронному вигляді на електронну адресу: [email protected], контактна особа: Мислицька Олена Валеріївна, телефон: 0978677782 або можна зареєструватися за посиланням http://surl.li/rktxz.
У заявці про бажання взяти участь у заході необхідно обов’язково вказати контактні дані представників, які візьмуть участь в обговоренні, а саме прізвище, ім’я, по батькові, посаду та найменування організації (за наявності), контактний телефон та електронну адресу.
Інформація про місце та час проведення заходу буде надіслана зареєстрованим учасникам на вказані у заявці електронні адреси.
Посилання для підключення до відеоконференції буде надіслано зареєстрованим учасникам на вказані у заявці електронні адреси.
З текстом проєкту ПУРБ Південного Бугу можна ознайомитись за посиланням:
Акредитація ЗМІ за телефоном: 0978677782.
Захід організовує Басейнове управління водних ресурсів річки Південний Буг за підтримки програми ЄС EU4Environment: Water Resources and Data.