2012-04-13

12 квітня 2012 року відбулось засідання Колегії Державної служби геології та надр України

На засіданні були присутні члени колегії, працівники центрального апарату Держгеонадр України та керівники підприємств і організацій, які входять до сфери управління Держгеонадр України.

Під час засідання було розглянуто наступні питання:

1. «Стан дотримання фінансово-господарської дисципліни у Держгеонадрах України, підприємствах та організаціях, що належать до сфери управління Держгеонадр України, у 2011 році»;

2. «Звіт про виконання плану надходжень до держбюджету коштів за видані спецдозволи у 2011 році»;

3. «Звіт про проведену роботу Держгеонадр України, підприємств та організацій, що належать до сфери управління Держгеонадр України, відповідно до антикорупційного законодавства за 2011 рік та І квартал 2012 року»;

4. «Організаційна та фінансова допомога для підготовки спортсменів України та їх участі у вищому спортивному форумі чергового чотириріччя - Іграх ХХХ Олімпіади 2012 року».

Зі своїми промовами виступили Голова Держгеонадр України Едуард Анатолійович Ставицький, Перший заступник Голови Державної служби геології та надр України, заступник Голови колегії Любомир Михайлович Гончарук, директор Департаменту економіки та фінансів Юрій Іванович Третяк, начальник Управління з надання надр у користування Олександр Васильович Сушко, головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Володимир Ігорович Дроботя, Голова Центрального комітету профспілки працівників геології, геодезії та картографії Віктор Кузьмович Супрун.

Учасники колегії схвалили проекти рішень із внесеними змінами, запропонованими під час виступів.