2012-11-08

Зустріч Голови Держгеонадр України Проскурякова О.А. з делегацією Профспілки працівників геології, геодезії та картографії

В рамках соціального діалогу, за взаємною домовленістю, 05 листопада 2012 року відбулася зустріч Голови Державної служби геології та надр України Проскурякова О.А. з делегацією Профспілки працівників геології, геодезії та картографії на чолі з Головою Супруном В.К.

У зустрічі взяли участь керівники профспілкових організацій підприємств «Укргеофізика», «Кіровгеологія», «Українська геологічна компанія», УкрДГРІ та «Геоінформ України».

Предметом розгляду зустрічі був соціально-економічний і психологічний стан на геологорозвідувальних підприємствах, соціальна напруга в колективах, викликана тривалою відсутністю фінансування державного замовлення і, як наслідок, робота в скороченому режимі, заборгованістю із заробітної плати, низьким її рівнем.

Голова Держгеонадр України надав роз’яснення щодо ситуації, що склалася. Були визначені пріоритетні напрямки і заходи по стабілізації економічного стану підприємств до кінця року, покращенню ефективності соціального захисту працюючих та перспективи діяльності підприємств на 2013 рік.

Також домовлено у грудні 2012 року на розширеному засіданні президії Профспілки спільно з Держгеонадрами України підвести підсумки виконання Галузевої угоди, прийнятої Сторонами на 2011-2013 рр.

Голова ЦК профспілки
Супрун В.К.

Державна служба геології та надр України