2020-07-09

«Віва Експлорейшн» розпочала ремонт свердловин на Старомізунській площі

ТОВ «Віва Експорейшн» розпочало ремонт однієї з 8-ми запланованих свердловин на Старомізунській площі. Про це повідомляє на сторінці у мережі Facebook Витвицька об’єднана територіальна громада (ОТГ), де відбуваються зазначені роботи, та підтвердили в компанії.

Як повідомлялось раніше, у січні цього року, «Віва Експорейшн» опублікувала в реєстрі ОВД намір відновлення свердловин №66-Витвицька, №67-Витвицька, №7-Вигода-Витвицька, №9-ВигодаВитвицька, №10-Вигода-Витвицька, №76-Вигода-Витвицька, №1-Лужанська, №2-Лужанська Старомізунської площі, що на Івано-Франківщині.

За висновком з ОВД з дозволом на зазначену діяльність від 24 червня 2020 р., видобуток вуглеводнів зі свердловин, які планують відновити, підлягає додатковій процедурі оцінки впливу на довкілля.

Довідка ExPro:

ТОВ «Віва експорейшн» (керівник та бенефіціар: Сергій Думенко, засновник: Надрекса Холдінг Лімітед(Кіпр) - приватна видобувна компанія, яка володіє ліцензією на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку з подальшим видобуванням нафти, газу природного та конденсату на Старомізунській площі терміном дії до 2033 р.