2011-12-22

Відбулась зустріч з представником "Hartlog Limited"

15 грудня 2011 року в приміщенні Національної акціонерної компанії "Надра України" відбулась зустріч Голови правління Олега Проскурякова з представником кіпрської компанії "Hartlog Limited" Пітером Паллагом. Основною метою зустрічі було обговорення перспектив подальшої співпраці.

16 грудня 2011 року Голова Правління Олег Проскуряков та Пітер Паллаг зустрілись з заступником губернатора Полтавської області Борисом Галушко в м. Полтава та розглянули аспекти співпраці між компаніями та участь в соціальному житті регіону.

Цього ж дня відбулась зустріч з директором компанії "Голден Деррік", засновниками останньої являються Національна акціонерна компанія "Надра України" та "Hartlog Limited", Романом Майдебурою, на якій обговорили питання фінансування, залучення інвестицій у сферу розробки нових родовищ вуглеводневої сировини, переоснащення та закупки нового сучасного обладнання. Також учасники зустрічі відвідали "Український геологічний науково-виробничий центр" Національної акціонерної компанії "Надра України", де ознайомились з лабораторним корпусом та обговорили питання видобутку нетрадиційної вуглеводневої сировини в Україні.

НАК "Надра України"