2014-06-05

Відбулась нарада з питань реформування роботи Держгеонадр України і підприємств та організацій, що належать до сфери управління органу

У приміщенні Держгеонадр України 03 червня 2014 року відбулась нарада під головуванням керівника Державної служби геології та надр України Кащука Д.А., присвячена питанням реформування роботи Держгеонадр України і підприємств та організацій, що належать до сфери управління органу.

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів Державної служби геології та надр України, державних підприємств та організацій, що належать до сфери управління Держгеонадр України, НАК «Надра України» та її дочірніх підприємств.

Голова Державної служби геології та надр України Дмитро Анатолійович Кащук ознайомив присутніх з новими пріоритетами роботи служби та першочерговими заходами, що необхідно здійснити для реорганізації діяльності геологічної галузі. 

Зокрема, наголосив на необхідності внесення змін і доповнень до низки нормативно-правових актів з метою підвищення ефективності діяльності у сфері геологічного вивчення та раціонального використання надр. Також зазначив, що одним із головних завдань служби має стати організація ефективного механізму взаємодії з інвесторами.

Керівники підприємств доповіли про фінансово-економічний стан, матеріальну базу, кадровий потенціал підприємств, проблеми, що потребують невідкладного розв’язання, та інші актуальні питання.

Учасники наради розглянули пропозиції стосовно удосконалення взаємодії Державної служби геології та надр України і підприємств, що входять до сфери її управління, та підвищення ефективності спільної роботи.

За підсумками обговорення Голова Державної служби геології та надр України дав відповідні доручення.