2017-06-14

В Укргазвидобуванні проведено перші масштабні зустрічі керівництва з працівниками філій

Близько 2 тис. працівників ПАТ «Укргазвидобування» взяли участь у зустрічах із керівництвом Товариства. Це перші заходи подібного масштабу за новітню історію компанії.

Кожен дев’ятий працівник УГВ отримав змогу відверто поспілкуватися та поставити запитання  Голові Правління Олегу Прохоренку, директору з управління персоналом Маргариті Коротковій, головному інженеру Олексію Нестеренку, директору з комерційних питань Сергію Федоренку та начальнику департаменту буріння Михайлу Падучаку.

Крім цього, у зустрічах з колективами полтавських підрозділів Укргазвидобування взяв участь голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв, який розкрив декілька ключових моментів роботи НАКу та УГВ:
– Я вважаю, що у рамках Групи саме Укргазвидобування здійснило найбільший прорив у частині усунення корупції. Наша головна мета – з вашою допомогою, спираючись на новітні технології та прозорі підходи до роботи, забезпечити своєчасне виконання завдань з реалізації стратегії енергонезалежності України.

Під час зустрічей керівники розповіли про ключову роль Товариства у газовидобувній галузі України та надали вичерпну інформацію щодо поточного стану роботи, виробничих планів, надходження нової спецтехніки та обладнання, розвитку напрямку інтенсифікації видобутку, якісних змін у роботі з персоналом, навчання тощо.

– Сьогодні Укргазвидобування вперше за останні 25 років переживає потужну комплексну модернізацію виробництва, ми впроваджуємо нові технології, завдяки чому планується значно збільшити обсяг видобутку та досягти стратегічної мети – енергонезалежності України, – наголосив Олег Прохоренко. – Нашою програмою розвитку передбачається закупівля до 2020 року 30 нових бурових верстатів. Також, в порівнянні з минулим роком, ми цьогоріч удвічі збільшили фінансування сфери охорони праці та промислової безпеки. Більшість із зазначених коштів Товариство спрямувало на закупівлю сучасних засобів індивідуального захисту. І це тільки перші кроки на шляху перетворення застарілої компанії на нову надсучасну компанію, лідера газовидобутку в Україні.