2015-07-30

Уточнена інформація щодо проведення установчих зборів Громадської ради

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

З метою налагодження ефективної взаємодії з громадськістю та відповідно до Закону України «Про центральні органи виконавчої влади» від 17.03.2011 № 3166-VІ і на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» 03 серпня 2015 року об 11 годині у актовій залі Українського державного геологорозвідувального інституту  за адресою: м. Київ, вул. Автозаводська, 78а (вхід з вулиці Бережанська, 19) відбудуться установчі збори для формування складу Громадської ради при Держгеонадрах України (далі – Громадська рада).
Реєстрація учасників установчих зборів для формування складу Громадської ради при Держгеонадрах України (далі – Установчі збори) буде здійснюватися з 10:00 до 10:45 години 03 серпня 2015 року в актовій залі Українського державного геологорозвідувального інституту за дійсним документом, що засвідчує особу. Реєстрації підлягають особи, що були внесені Ініціативною групою до списку кандидатів до складу Громадської ради в установленому порядку та особисто присутні на Установчих зборах.

Особи, які не зареєструвалися у встановлений строк, вважатимуться такими, що відмовились від участі в Установчих зборах.  
З Порядком проведення установчих зборів для формування складу Громадської ради при Держгеонадрах України можна ознайомитись у інформаційному матеріалі «Повідомлення про дату, час, місце, порядок проведення установчих зборів, порядок подання заяв для участі в установчих зборах», оприлюдненому в рубриці «Оголошення та анонси» офіційного веб-сайту Держгеонадр України 18 червня 2015 року.

Список кандидатів до складу Громадської ради, які братимуть участь в установчих зборах

Результати діяльності інститутів громадянського суспільства та біографічні довідки делегованих ними представників

Список представників інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено в участі в установчих зборах, із зазначенням підстави для відмови, відсутній.
Контактна особа: Козир Людмила Валеріївна тел.: (044) 456-23-57, e-mail: [email protected]
                                     Ініціативна група з підготовки установчих зборів
                                     для формування складу Громадської ради
                                     при Держгеонадрах України