2018-02-20

Укргазвидобування запровадило Кодекс корпоративної етики та Антикорупційну програму

ПАТ «Укргазвидобування», впроваджуючи найкращі світові практики корпоративного управління та у рамках реалізації корпоративних цінностей Товариства, затвердило Кодекс корпоративної етики та Антикорупційну програму відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

Діяльність ПАТ «Укргазвидобування» як флагмана газовидобувної галузі базується на стандартах відкритості, прозорості, дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища та «нульової толерантності» до будь-яких проявів корупції.

У зв’язку з цим було розроблено та затверджено документи, що декларують та регламентують діяльність співробітників Компанії з метою досягнення спільної мети – збільшення видобутку українського газу.

Кодекс корпоративної етики визначає основні цілі та принципи ділової поведінки кожного співробітника 20-тисячного колективу Компанії та її одинадцяти філій. Документ спрямований на урегулювання взаємовідносин між співробітниками, третіми сторонами під час виконання ними службових обов’язків.

З метою удосконалення антикорупційних заходів, недопущення та запобігання проявам корупції відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» було також розроблено комплекс правил, стандартів і процедур щодо виявлення, протидії та запобігання корупції у діяльності компанії, що склали Антикорупційну програму.

Із зазначеними документами можна ознайомитися за посиланням:
Кодекс корпоративної етики
Антикорупційна програма