2019-05-07

Укргазвидобування зайняло першу сходинку рейтингу «Репутаційні АКТИВісти»

Так, згідно з оприлюдненими даними V Національного рейтингу керування корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти 2019» Укргазвидобування зайняло перше місце в керуванні репутацією серед компаній у номінації «Паливно-енергетичний комплекс – видобуток нафти, газу та вугілля».

Слід зазначити, що Укргазвидобування посіло першу сходинку за усіма складовими корпоративної репутації, зокрема, «Репутаційна стабільність», «Іміджевий капітал КСВ», «Медіаактивність», «Інноваційний підхід» та «Антикризова стійкість».

«Перемога Укргазвидобування в номінації ПЕК рейтингу «Репутаційні АКТИВісти» свідчить про високу оцінку експертами і, сподіваємося, усім населенням України зусиль УГВ у популяризації необхідності енергонезалежності України та збільшенні видобутку власного газу», – зазначив Володимир Гайдаш, директор з комунікацій Укргазвидобування.

«Збільшення видобутку українського газу посилює економіку України та робить сильнішою нашу державу, тому ми в УГВ раді, що дедалі більше громадян України підтримують місію компанії», – додав він.

Довідково

«Репутаційні АКТИВісти» – щорічний національний рейтинг, який залучає провідних експертів з різних корпоративних сфер до визначення та ранжування компаній щодо якісних показників керування репутацією. Він зарекомендував себе як авторитетний та неупереджений показник оцінки діяльності провідних компаній, що працюють на теренах України.

Учасники рейтингу з кожним роком прагнуть до найкращих результатів. Цього року особливу роль у визначенні переможців відіграли кейси сталого розвитку та корпоративно-соціальної відповідальності. Приємно бачити, що, крім успішного ведення бізнесу, більшість компаній переймається питаннями розвитку суспільства та навколишнього середовища.