2017-04-18

Укргазвидобування у 2017 році прийме 800 стажерів

Для реалізації програми зі збільшення власного видобутку газу ПАТ «Укргазвидобування» – найбільша в Україні газовидобувна компанія, запроваджує програми стажування молоді.

«Наша компанія – потужний гравець на ринку праці України, і до планування людського ресурсу ми підходимо стратегічно. Задля забезпечення сталого розвитку нафтогазової галузі України та виконання Програми «20/20» ми працюємо на випередження дефіциту кадрів. У 2017 році ПАТ «Укргазвидобування» залучає на стажування 800 студентів та випускників навчальних закладів різного рівня акредитації», – зазначила директор з управління персоналом ПАТ «Укргазвидобування» Маргарита Короткова.

«Стажери матимуть змогу навчатися та сформувати усі необхідні для роботи компетенції. Частина з них обов’язково отримає пропозицію щодо роботи», – підкреслила Маргарита Короткова.

Нагадаємо, у квітні 2017 року ПАТ «Укргазвидобування» реалізувало масштабний просвітницький   проект: провідні фахівці та топ-менеджери компанії провели публічні лекції для студентів профільних навчальних закладів, а також школярів, щодо розвитку української газовидобувної галузі та важливості побудови енергонезалежності України.

Для довідки
Станом на 2017 рік у нафтогазовій галузі України працює  близько 85 тис. працівників. Безпосередньо у газовидобувній – близько 23 тисяч, з яких 85% складають представники ПАТ «Укргазвидобування».