2018-08-28

Укргазвидобування отримало сертифікат відповідності міжнародному стандарту екологічного управління

АТ "Укргазвидобування" отримало сертифікат відповідності власної системи екологічного управління міжнародному стандарту ДСТУ ISO 14001:2015. Це доводить ефективність реформування природоохоронної сфери діяльності Товариства.

Сертифікат видано на підставі оцінки, яку зробив провідний науково-виробничий центр України з метрології, стандартизації та підтвердження відповідності –  ДП «Харківстандартметрологія».

Впровадження новітньої системи управління охороною навколишнього середовища та реалізація комплексних заходів, спрямованих на підвищення рівня екологічної та радіаційної безпеки, даютьзмогу ефективно виконувати зобов’язання щодо охорони довкілля та досягати поставлених цілей з реалізації екологічної політики УГВ.

Варто зазначити, що відповідність міжнародному стандарту ДСТУ ISO 14001:2015 допомагає підвищити ефективність взаємодії Укргазвидобування з органами державної влади та громадами, забезпечити оперативний контроль і нагляд за дотриманням вимог екологічної безпеки, вийти на новий рівень технологічного розвитку та інновацій, своєчасного отримання керівниками найвищого рівня інформації про суттєві для компанії екологічні аспекти тощо.