2017-10-19

Укргазвидобування отримало 9 бланків на спецдозволи від Держгеонадр

ПАТ «Укргазвидобування» продовжує отримувати від Державної служби геології та надр необхідні документи на спеціальні дозволи. 

Укргазвидобування вітає розпочатий більше місяця тому процес відновлення діалогу з Держгеослужбою – органом виконавчої влади, роль якого у забезпеченні енергетичної незалежності України важко переоцінити.

Сьогодні Компанія отримала 9 бланків на спецдозволи, з яких: 4 – на нові ділянки надр, 2 – щодо продовження строку дії попередніх спецдозволів, 2 бланки на внесення змін та один – на видобуток вуглеводнів.

Компанія розраховує на подальшу конструктивну співпрацю з новим керівництвом Держгеослужби.

Довідково

ПАТ «Укргазвидобування» виконує урядову Програму зі збільшення видобутку українського газу. Так,  за 9 місяців 2017 року Компанія збільшила видобуток природного газу до 11 340 млн куб. м, що на 423 млн кубометрів (або 3,9%) перевищує показники аналогічного періоду минулого року. Водночас це у шість разів перевищує обсяг нарощування видобутку за весь 2016 рік.

Також на початку вересня 2017 ПАТ «Укргазвидобування» отримало від Державної служби геології та надр спеціальні дозволи на користування надрами на три родовища.