2009-01-23

Україна. Іван Чорнокур зустрівся з представниками ДП «Полтаванафтогазгеологія»

Відбулася зустріч Першого заступника Міністра Івана Чорнокура з представниками трудового колективу дочірньої компанії Національної акціонерної компанії «Надра України» «Полтаванафтогазгеологія», які з 22 грудня оголосили безстроковий страйк. 

У ході зустрічі були обговорені насущі питання роботи компанії, визначені найбільш гострі проблеми та шляхи їх вирішення. Це, зокрема, і пропозиція підвищення ефективності роботи ДП «Полтаванафтогазгеологія» та пропозиції щодо заходів, спрямованих на повернення заборгованості по заробітній платі, яку не виплачують з серпня 2008 року.

Гендиректор «Полтаванафтогазгеологія» Генадій Сікалов, який нещодавно за рішенням суду поновлений на даній посаді, повідомив, що 23 грудня відбулися загальні збори колективу, на яких був переобраний голова профкому. Замість Івана Яреська, який, на його думку, не достатньо відстоював права працівників свого підприємства, профком очолив Володимир Руденко. 

Перший заступник Міністра дав доручення керівнику ДП «Полтаванафтогазгеологія» вирішити всі конфліктні питання та, в термін до квітня місяця, погасити заборгованість по заробітній платі в повному обсязі.

Мінприроди України