2010-11-04

Україна. Галузеві підприємства за кошти держбюджету виконали геологорозвідувальних робіт на 223,4 млн грн

Підприємства геологічної галузі протягом 9 місяців цього року за кошти державного бюджету виконали геологорозвідувальних робіт на загальну суму 223,4 млн грн, які на сьогоднішній день повністю профінансовані – повідомив заступник голови Держгеолслужби Дмитро Гурський на засіданні колегії 4 листопада, доповідаючи про результати геологорозвідувальних робіт за 9 місяців 2010 року. Загалом, за словами пана Гурського, не зважаючи на складні фінансово-економічні умови виконання геологорозвідувальних робіт, геологічні підприємства досягли обнадійливих результатів.

Михайло Гейченко – заступник начальника управління геології нафти, газу, рудних і нерудних корисних копалин, начальник відділу регіональних геологічних та геофізичних досліджень і наукового супроводу ГРР – звітував про міжнародну діяльність Держгеолслужби і виступив із пропозицією щодо створення у Держгеолслужбі окремого підрозділу з міжнародної діяльності ДГС.

Перший заступник голови Держгеолслужби Любомир Гончарук доповів про стан виконавської дисципліни у Держслужбі і наголосив на необхідності своєчасного виконання доручень Кабінету Міністрів України та Мінприроди.

Наприкінці засідання головуючий на колегії керівник Держгеолслужби Анатолій Безух вручив Почесні грамоти Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у проведення геологорозвідувальних робіт з нарощення мінерально-сировинної бази України, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Тетяні Білошапській (ДНВП «Геоінформ України»), Галині Устіновій (Держгеолслужба), Олександру Боброву (УкрДГРІ).

Державна геологічна служба України