2021-01-06

У Вінниці відкрито Центр навчання та розвитку РГК.

24 грудня «Вінницягаз» відкрила Центр навчання та розвитку під брендом РГК. Про це повідомляє компанія.

Центр навчання та розвитку - це сучасний інноваційний простір для навчання та підвищення кваліфікації газовиків. Вінницький центр є вже третім в Україні, два інших розташовані в Івано-Франківську та Харкові.

Вінницький центр вдало поєднує сучасні навчальні технології та професійне обладнаня. 

«Основне призначення Центру навчання та розвитку – надання знань, формування практичних вмінь та навичок, необхідних в роботі персоналу, розвиток особистих якостей працівників. Щомісяця тут проходитимуть навчання близько 200 працівників акціонерних товариств «Вінницягаз», «Хмельницькгаз», «Житомиргаз» та інших», – зазначає Олександр Кривак, голова правління АТ «Вінницягаз».

На базі Центру сформовано 4 навчально-тренінгові зони:

- Теоретичний клас, 
- Практичний клас,
- Віртуальний клас 3D, 
- Тренувальний майданчик; 

Кожна з навчальних зон розрахована на одночасне перебування до 25 слухачів. Практичні навички слухачі відпрацьовуватимуть на спеціально облаштованому тренувальному майданчику. Тут зібрано всі елементи газорозподільної мережі Вінницької області та України.

Майданчик оснащений діючою системою газопостачання, тому на ньому можна не лише напрацьовувати практичні вміння слухачів, а й проводити конкурси фахової майстерності. Заняття у Центрі навчання та розвитку «Вінницягазу» проводитимуть 10 тренерів, 5 з яких уже пройшли відповідну підготовку.

З лютого місяця 2021 року тренінги відбуватимуться на регулярній основі. Передбачена можливість для проведення дистанційних занять на випадок карантинних обмежень.