2020-06-23

Тарас Кузьмич призначив нового керівника Управління геології

Управління геології та виробництва ПрАТ НАК «Надра України» очолив Олег Олійник. Відповідний наказ підписав голова правління компанії Тарас Кузьмич. Олег Олійник має 14-річний досвід у геологічній галузі, у тому числі в інтерпретації даних геофізичних досліджень свердловин з метою підрахунку запасу вуглеводнів, у формуванні геолого-геофізичної бази даних, обробці даних промислово-геофізичних досліджень. Попереднім місцем роботи Олега Олійника було АТ «Укргазвидобування», де він займав посаду Головного фахівця сектора інтерпретації даних ГДС, також протягом п’яти років виконував обов’язки головного геолога у АТ «Ямалпромгеофізика».

Керівництво НАК «Надра України» переконане, що досвід та знання Олега Олійника дозволять йому ефективно виконувати свої обов‘язки на новій посаді та сприятимуть розвитку геологічного напряму у компанії.

«Активізація роботи Управління геології та виробництва наразі є одним із пріоритетів, адже у часи кризи, коли вартість мінеральних ресурсів на ринку впала, найбільш раціональним управлінським рішенням є розвиток наукової складової діяльності та посилення геологічного напряму, — каже голова правління НАК «Надра України» Тарас Кузьмич. — Ми усвідомлюємо ризики сьогодення і розуміємо, що інтенсивний розвиток наукової складової та геологічних досліджень — запорука успіху та фінансового зростання у майбутньому».

Нагадаємо, у річному звіті НАК «Надра України» голова правління визначив пріоритетні напрямки роботи на майбутній рік, серед яких кадрове перезавантаження, діджиталізація процесів, залучення інвестицій у галузь, розвиток наукового напряму та робота над створенням національного репозитарію геологічних даних.