2019-12-18

Тарас Кузьмич - новий очільник НАК "Надра України"

Керівник Державної служби геології та надр України Роман Опімах представив колективу Компанії нового Голову правління Тараса Кузьмича.

Голова Держгеонадр зазначив, що Тарас Олександрович є фаховим менеджером з великим багаторічним досвідом роботи в державних топустановах, зокрема, в їх представництвах і закордоном — у Сполучених Штатах Америки та Південно-Африканській Республіці.

— Широке бачення горизонту та розуміння міжнародного контенту, а також попередній професійний доступ мають допомогти йому вивести НАК «Надра України» на якісно новий рівень. Я очікую від Тараса Олександровича забезпечення сталого розвитку підприємства та збереження здобутків колективу. Люди, а також знання та досвід, якими вони володіють  — це ключова цінність сьогодення, — сказав Роман Опімах.

Голова правління ПрАТ «НАК «Надра України» Тарас Кузьмич у вступному слові зауважив, що потрібно продемонструвати взаємовигідність відносин між Державою та НАК «Надра України», а також відкритість підприємства для бізнес-партнерів.

— Ми повинні мати чітку позицію, яка створить привабливі умови для потенційних інвесторів і в той же час буде приносити прибуток. Останнє зі свого боку дасть змогу збільшити відрахування Компанії до державного бюджету.

І ще один важливий момент на якому хочу наголосити — це те, що ми маємо чітко усвідомлювати виклики сьогодення і докласти всіх зусиль для розвитку Компанії, що позитивно позначиться на геологорозвідувальній галузі загалом, — зазначив у своєму виступі Тарас Кузьмич.