2020-04-02

«Сміт Юкрейн», «Горизонти», УСБК-1 та «Цзяньє Україна» виконають КРС для УГВ

Дочірнє Підприємство «Сміт Юкрейн», ПП «Українська сервісна бурова компанія-1» (УСБК-1), ТОВ «Бурова компанія «Горизонти» та ТОВ «Цзяньє Україна» здобули перемогу в 5 з 12 лотів тендера АТ «Укргазвидобування» (УГВ) на виконання робіт з капітального ремонту та випробування свердловин на своїх родовищах сукупною вартістю 455 млн грн (з ПДВ). Про це повідомляться в системі Prozorro 31 березня 2020р.

Як повідомлялося раніше, даний тендер був оголошений 14 лютого, зі строком виконання послуг: до 31 грудня 2020р.

НОМЕР ТА НАЗВА ЛОТУ ЗАКУПІВЛІ ПЕРЕМОЖЕЦЬ РЕАЛЬНА ВАРТІСТЬ, ГРН (З ПДВ)
Лот №11 - Виконання робіт з капітального ремонту та випробування свердловин  ТОВ «Цзяньє Україна» 92 000 000
Лот №1 - Виконання робіт з капітального ремонту та випробування свердловин  ДП «Сміт Юкрейн» 91 499 168
Лот №4 - Виконання робіт з капітального ремонту та випробування свердловин  ПП «Українська сервісна бурова компанія-1» 90 949 000
Лот №2 - Виконання робіт з капітального ремонту та випробування свердловин ДП «Сміт Юкрейн» 90 492 168
Лот №10 - Виконання робіт з капітального ремонту та випробування свердловин ТОВ «Бурова компанія «Горизонти» 89 994 200

Наразі в аукціонах решти 7 лотах, очікують рішення щодо оголошення переможця наступні компанії:

Лот №3 - ТОВ «Бурова компанія «Технікс» з пропозицією 91,7 млн грн;
Лот №5 - ТОВ «Дрегон Ойл Технолоджіс» з пропозицією 91,6 млн грн;
Лот №6 – ТОВ «Оранта ЛТД» з пропозицією 88,8 млн грн;
Лот №7 – ТОВ «Регіон» з пропозицією 91,5 млн грн;
Лот №8 - ТОВ «Хайлон Ойл Сервіс і Інжиніринг Юкрейн» з пропозицією 91,6 млн грн;
Лот №9 - ТОВ «УБС КРС» з пропозицією 90,2 млн грн;
Лот №12 – ТОВ «Оранта ЛТД» з пропозицією 89,8 млн грн.

Довідка ExPro:

ТОВ «Бурова Компанія «Горизонти» - це сервісна компанія, що надає послуги буріння та капітального ремонту свердловин. На сьогодні компанія оперує 6 (шістьма) буровими установками різної вантажопідйомності від 50 т до 340 т; флотом коілтюбінгу; сервісом похило-скерованого буріння. Компанія є переможцем 6 тендерів «Укргазвидобування» » в системі Prozorro загальною вартістю понад 359 млрд грн.

Дочірнє підприємство «Сміт Юкрейн» (керівник: Костянтин Сербенівський, засновник: ТОВ «Буртех-Інвест») постачає нафтогазове обладнання та надає послуги з буріння та капітального ремонту свердловин, інтегрованого управління проектами (IPM), долотного сервісу, відбору керна, похило-направленого буріння, закінчування свердловин, а також послуги з оренди бурового обладнання. Компанія входить до складу групи компаній «Інтегра» - що здійснюють широкий комплекс газонафтосервісних послуг в Росії та країнах СНД, та є переможцем 10 закупівель «Укргазвидобування» в системі Prozorro, загальною вартістю 380 млн грн.

ПП «Українська сервісна бурова компанія-1» (керівник: Віктор Мазнєв, засновники: Юрій Капустян, Світлана Кеба, Віктор Мазнєв) полтавська компанія, що надає широкий спектр послуг в сфері буріння і капітального ремонту нафтових і газових свердловин, є переможцем 43 тендерів «Укргазвидобування» » в системі Prozorro загальною вартістю понад 1,1 млрд грн.

ТОВ «Цзяньє Україна» (LLC Jianye Ukraine) (керівник: Інь Сінь, власник: «Карамай Цзяньє Енерджі Ко») основний вид діяльності : технічні послуги в сфері видобування нафти і газу, вперше отримала перемогу в тендері «Укргазвидобування» в системі Prozorro.