2017-08-21

Розпочалась підготовка до XV Міжнародного форуму "Паливно- енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє"

16 серпня відбулось засідання Організаційного комітету з проведення XV Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

Цьогорічний Форум, який проводить Міністерство енергетики та вугільноі промисловості України вже протягом 15 років, є ефективним майданчиком для обміну досвідом та  налагодження ділових контактів. Так, минулого року  в роботі Форуму взяли участь майже 200 представників вітчизняного та іноземного бізнесу.   

 Міністерством затверджено План  заходів з підготовки та проведення Форуму та створено Організаційний комітет, який працюватиме над його реалізацією. У ході засідання бело заслухано представників підприємств про їх підготовку до участі у Форумі та про стан виконання підготовчих робіт зі створення галузевої виставкової експозиції «ПЕК України».
 
В.о. державного секретаря – співголова Організаційного комітету Ю. Підкоморна наголосила, що від спільної роботи усіх членів оргкомітету залежить наскільки захід стане ефективним інструментом подальшого розвитку паливно-енергетичного комплексу України. Ю. Підкоморна також зазначила, що Міністерство сприятиме організації дискусійних майданчиків (семінарів, конференцій, круглих столів та презентацій) та очікує на пропозиції від учасників Форуму.