2015-03-12

Про участь НАК «Надра України» в з’їзді Канадської асоціації дослідників та розробників корисних копалин (PDAC) 2015

З 1 по 4 березня 2015 року в м. Торонто, Канада, відбувся щорічний з’їзд Канадської асоціації дослідників та розробників корисних копалин (PDAC) 2015.

Програма включала Міжнародну гірничодобувну інвестиційну ярмарку, торгову виставку, семінар «Перспективи Канадсько-українських відносин в видобувній галузі».

До участі в програмі розвитку бізнесу підготовленої спільно з Комерційним відділом Посольства Канади в Україні та Канадсько-Українською Торговою палатою долучилася й Національна акціонерна компанія «Надра України», яка була представлена Головою правління - Я.Я. Климовичем та заступником Голови правління – М.Г. Максіменцевим.

Під час зустрічі на конференції у Торгово-інвестиційному центрі Онтаріо керівництво Національної акціонерної компанії «Надра України» представили інвестиційні проекти Компанії перед міжнародними інвесторами та колегами країн Європи та Центральної Азії, а саме Казахстану, Киргизстану та Вірменії, а також провели зустрічі з представниками різноманітних компаній таких, як Rio Tinto, P&E Mining Consultants Inc., Black Iron тощо.

Подія зібрала разом понад 1000 міжнародних гірничодобувних компаній, 30 000 фахівців і фінансистів із 130 країн світу, що перш за все полегшило та забезпечило встановлення ділового партнерства між двома країнами та допомогло розширити можливості в українському видобувному секторі.