2012-03-19

Про участь Голови правління НАК "Надра України" у робочих нарадах з представниками Канадсько-української торгової палати та нафтогазових компаній в м. Торонто, Канада

2-5 березня 2012 року Голова правління Національної акціонерної компанії "Надра України" О.А. Проскуряков в складі делегації Державної служби геології та надр України узяв участь у робочих нарадах з представниками Канадсько-української торгової палати і канадських гірничодобувних та нафтогазових компаній у м.Торонто, Канада.

Під час робочих зустрічей заслухано доповіді представників Канадсько-української торгової палати, компаній East Coal Inc. та Black Iron щодо перспектив співпраці з Україною. Також відбулися консультації з іншими зацікавленими у співпраці канадськими гірничодобувними та інвестиційними компаніями, зокрема: Century Iron Mines Corporation та IBC Advanced Alloys.

В рамках візиту було підписано Меморандум про взаємну співпрацю між компанією "Надра України" та Канадсько-українською торговою палатою, Меморандум про взаємну співпрацю та Угоду про конфіденційність між Національною акціонерною компанією "Надра України" і канадською компанією Shelton Petroleum, що сприятиме подальшому залученню іноземних інвестицій у розвиток мінерально-сировинної бази України.

НАК "Надра України"