2019-04-12

Про проведення конкурсу на укладення угоди про розподіл вуглеводнів

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 06 березня 2019 р. № 271
Київ

Про проведення конкурсу на укладення угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Дельфін

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Погодитися з пропозицією Міжвідомчої комісії з організації укладення та виконання угод про розподіл продукції щодо проведення конкурсу на укладення угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Дельфін (далі — конкурс), на умовах згідно з додатком.

2. Міжвідомчій комісії з організації укладення та виконання угод про розподіл продукції забезпечити організацію проведення конкурсу відповідно до вимог Закону України “Про угоди про розподіл продукції”, зокрема:

1) протягом двох місяців з дня прийняття рішення про проведення конкурсу розробити і затвердити конкурсну документацію та забезпечити розміщення оголошення про проведення конкурсу в офіційних друкованих виданнях України та іноземних засобах масової інформації;

2) забезпечити приймання заяв на участь у конкурсі у двомісячний строк з дати опублікування оголошення про проведення конкурсу;

3) підготувати і подати Кабінетові Міністрів України не пізніше ніж протягом одного місяця від дати закінчення граничного строку подання заяв на участь у конкурсі висновки та пропозиції щодо визначення переможця конкурсу.

Прем’єр-міністр України                 В. Гройсман

Інд. 75