2016-06-17

ПАТ «Укргазвидобування» та Ініціатива Пофесійний Уряд підписали Меморандум про співпрацю

Лідер української газовидобувної галузі ПАТ «Укргазвидобування» та Ініціатива Пофесійний Уряд, підписали Меморандум про співробітництво з метою сприяння залученню висококваліфікованих кандидатів на посади в підприємство, сприяння прозорості процесу добору кандидатів для УГВ, створення моделі ефективної й прозорої державної компанії.

ПАТ «Укргазвидобування» вже стала привабливим роботодавцем для багатьох амбітних та висококваліфікованих українців із західним досвідом, які прагнуть долучитися до перетворення неефективного держсектору в сучасний прибутковий та прозорий бізнес. Ініціатива буде ініціювати  короткострокові стажування в товаристві, спрямовані на підготовку фахівців для Укргазвидобування, державних підприємств і державної служби при організаційній підтримці зі сторони Професійного уряду.

Як зазначив Голова Правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко: «Ініціатива Професійний Уряд об’єднує випускників західних вишів, для яких робота в такій великій державній компанії як УГВ, залучення до її реформування, стане неоціненним досвідом, свого роду історією успіху кожного. Молоді енергійні про-європейські налаштовані спеціалісти здатні вивести нашу країну на новий якісний рівень. У нас для таких завжди відкриті двері».