2016-12-08

ПАТ «Укргазвидобування» розповіло постачальникам і виробникам про нове у закупівлях і плани на 2017 рік

Керівництво ПАТ «Укргазвидобування» взяло участь у конференції «Група Нафтогаз – прозорі закупівлі», на якій обговорили загальні підходи, нововведення і зміни в процедурах, а також плани закупівель на 2017 рік.

«В рамках реформування системи закупівель започаткували і продовжуємо традицію зустрічатися з постачальниками і виробниками, щоб ринок розумів, куди і як рухається компанія, чого від неї очікувати», – розповів Голова Правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко.

За словами керівника УГВ, основним завданням цього року було зупинити падіння видобутку газу і закласти фундамент для того, щоб наростити видобуток у 2017 році. І компанії це вдалося зробити.

«Зараз наша мета – розвиток і модернізація виробництва. Наступний рік буде роком зростання. Нова програма закупівель спрямована саме на це», – зазначив Олег Прохоренко.

У свою чергу, директор з питань матеріально-технічного забезпечення Андрій Токар назвав основні досягнення в частині закупівель компанії.
«Ми працюємо за чіткими правилами, усі процедури максимально прозорі, тому зростає рівень довіри зі сторони, як українських, так і закордонних контрагентів. Працювати з УГВ стає престижно», – додав Андрій Токар.

На заході від УГВ також виступали перший заступник Голови правління, директор виконавчий Олександр Романюк, заступник директора виконавчого з видобутку Юрій Нагорняк ( «Об’єм буріння свердловин у 2017 році», «Об’єм робіт з КРС та КТ на 2017 рік») і заступник директора виконавчого з транспортування та підготовки газу Олександр Гордієнко ( «Плани капітальних інвестицій розвитку та модернізації наземної інфраструктури на 2017 рік»).