2016-01-27

ПАТ «Укргазвидобування» починає співпрацю з Американською торгівельною палатою в Україні

Лідер української газовидобувної галузі – ПАТ «Укргазвидобування» та найвпливовіша з громадських організацій серед бізнес-асоціацій, що діють в Україні – Американська торгівельна палата (АСС) обговорили хід реформ в Компанії та досягли домовленостей щодо співпраці.

АСС активно співпрацює зі всіма гілками української влади з метою покращення бізнес-середовища і залучення вітчизняних та іноземних інвестицій в українську економіку та діє за трьома основними напрямками:
1. підтримка дієвого діалогу між бізнесом і владою.
2. створення можливостей для бізнес-партнерств своїх членів – залучення міжнародних інвесторів, постачальників, покупців тощо для співпраці.
3. просування України в світі, як привабливого напряму для інвесторів.

Президент Палати Андрій Гундер зокрема зацікавився можливостями розвитку в Україні нафтогазової сервісної індустрії. Завдяки політиці відкритості, прозорості та конкурентних тендерів Укргазвидобування, для великих міжнародних компаній відкриваються нові можливості по розвитку сервісного бізнесу в Україні. Для Укргазвидобування це означає залучення кращої міжнародної експертизи за конкурентною ціною в нафтогазових сервісах – буріння, проведення ГРП, капітальний ремонт свердловин тощо.

Палата є членом та активним учасником Ради вітчизняних та іноземних інвесторів при Президенті України й активно долучається до діяльності громадських рад, експертних та робочих груп при центральних органах виконавчої влади та Комітетах Верховної Ради України.
Як зазначив Голова Правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко: «Для Укргазвидобування Американська торгівельна палата насамперед є чесним та принциповим партнером в продовженні реформування компанії, сприянні встановлення та розширення ділових контактів та співпраці по залученню нових інвесторів та постачальників матеріалів, обладнання та послуг в УГВ. Так як АСС об’єднує компанії більш ніж 50 країн світу, за її допомогою ми зможемо залучати в УГВ найкращі міжнародні практики та найкращих фахівців за конкурентними цінами.»