2015-08-10

ПАТ «Укргазвидобування» отримало освітній грант від МЗС Норвегії

ПАТ «Укргазвидобування» отримало від МЗС Норвегії грант на навчання та участь у програмі по розвитку компетенцій з комплексної розробки нафтогазових ресурсів. Один з молодих та перспективних спеціалістів Товариства на протязі 8 тижнів буде знайомитися з кращими світовими практиками, з принципами розвитку робочих процесів та принципами управління в нафтогазовидобувній галузі. Він отримає цінну інформацію щодо газовидобутку в Норвегії та в інших частинах світу. Навчання здійснюється норвезькою освітньою спеціалізованою організацією Petrad з 14 вересня по 5 листопада 2015 року в Ставангері, Норвегія. В заході візьмуть участь близько 50 делегатів з 20 країн світу. Цього року очікуються учасники з Куби, Лівану, Чорногорії, М’янми, Таїланду, Індонезії, Філіппін та деяких африканських країн.

По закінченню програми учасники отримають відповідні сертифікати та зможуть приміняти нові знання на практиці.

Як зазначив Голова Правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко: «Для мене, як керівника, одним з найважливіших пріоритетів є розвиток фахівців нашої Компанії. Ми плануємо і далі розвивати тісні стосунки з подібними освітніми програмами в Норвегії, США, Канаді та інших провідних газовидобуваючих країнах. За допомогою таких  програм ми будемо і на далі розвивати наших молодих, талановитих та перспективних фахівців.»

Довідка:

Норвезька освітня спеціалізована організація Petrad заснована в 1989 році і має багатий досвід в сфері освітніх програм, що направлені на надання досвіду роботи в нафтогазовидобувних компаніях та створенню системи ефективних комунікації між всіма підрозділами нафтогазовидобувних компаній, а також, органами влади. Організація сприяла більш ніж 600 заходам направленим на розвиток потенціалу працівників, біля 20 000 учасників її освітніх програм  змогли отримати знання, що основані на норвезькому досвіді.

Фінансує організацію норвезький уряд.