2017-06-13

Науканафтогаз запрошує підприємства нафтогазової галузі взяти участь у створенні інформаційного каталога

ДП «Науканафтогаз» запрошує компанії, які працюють на нафтогазовому ринку України, займаються виробництвом і збутом матеріалів та обладнання, надають послуги підприємствам нафтогазового сектору, постачають технології, взяти участь у створенні інформаційного каталогу для вибору та використання техніко-технологічних рішень у нафтогазовій галузі України. 

Каталог стане інформаційно-довідковою електронною платформою для покращення знань про техніку, технології та матеріали під час формування проектних, техніко-технологічних рішень і планів їх закупівель.

В подальшому Каталог передбачається розвивати як загальногалузевий інтернет - ресурс для використання широким колом афілійованих компаній «Групи Нафтогаз», а також зацікавлених нафтогазових компаній.

Інформацію щодо номенклатури, техніко-технологічних характеристик матеріалів, обладнання, технологій та послуг, які виробляються, постачаються та використовуються на ринку нафтогазового сектору і виробничій діяльності Вашої організації чи авторизованих дилерів, для її подальшого включення до Каталогу можна надавати на адресу електронної пошти: [email protected].

Контактна особа:
Горбунов Олександр Валерійович, завідувач відділу моніторингу та техніко-технологічних досліджень ефективності розробки родовищ вуглеводнів.
Тел.: (044) 391-74-17.
Електронна пошта: [email protected].