2016-02-05

Наглядова рада ПАТ «Укрнафта» призначила трьох нових членів правління компанії

4 лютого на заcіданні Наглядової ради ПАТ «Укрнафта» були затверджені кандидатури трьох членів Правління Товариства. Це ще один крок до оновлення Правління ПАТ «Укрнафта», який Голова Правління Марк Роллінс обіцяв виконати, коли обійняв посаду у вересні 2015 року.

Посаду Виконавчого Віце-Президента з соціального та екологічного розвитку зайняв Геннадій Радченко, який раніше працював у компанії Nestle Україна, був директором з корпоративних зв'язків та комунікацій, членом Ради директорів в Україні та Молдові, а також членом Наглядової ради в Україні. Пан Радченко відповідатиме за PR, зовнішні та внутрішні комунікації компанії, за комунікації з органами державної влади, за соціальні програми та політику компанії щодо здоров'я, безпеки та навколишнього середовища.

Виконавчим Віце-Президентом з питань технологій та послуг став громадянин Великої Британії Роберт Уоллі. Понад 20 років він займав провідні позиції в компанії Schlumberger, що є світовим лідером із нафтосервісних послуг. Останнім часом пан Уоллі працював незалежним консультантом, займався реструктуризацією бізнесу в Росії. Він пройшов всебічну технічну підготовку, тренінги в сфері менеджменту, зокрема тренінг з лідерства в Гарвардській школі бізнесу (Harvard Business School). Освіту в сфері фінансового менеджменту отримав у Міжнародному інституті управлінського розвитку (IMD, Швейцарія).

Варто зазначити, що Маврикій Калугін замінив Крістофера Кокса на посаді Виконавчого Віце-Президента з видобутку і переробки. Пан Калугін — резидент США, має 20-річний досвід роботи в нафтогазовій сфері, займав керівні посади в таких компаніях, як Petrofac, Cairn Energy, BP в Росії, Індії, Румунії та інших країнах. Він отримав ступінь бакалавра з хімічних технологій в Айдахському університеті (University of Idaho, USA).

«Від щирого серця вітаю нових членів команди з призначеннями. Я впевнений, що новий склад Правління готовий до важкої роботи і всіх труднощів, що чекають нас попереду. Враховуючи світові ціни на нафту, наша компанія переживає важкі часи. Найближчим часом ми маємо реалізувати велику програму реформ», - сказав Голова Правління ПАТ «Укрнафта» Марк Роллінс.

Нові члени Правління приступлять до виконання своїх обов'язків після отримання відповідних документів та підписання контрактів.

Нагадаємо, що 8 грудня 2015 року Наглядова рада ПАТ «Укрнафта» схвалила кандидатури на посади Головного фінансового директора, Виконавчого Віце-Президента з питань видобутку та переробки та Виконавчого Віце-Президента з питаннь корпоративної стратегії і розвитку.

За додатковою інформацією звертайтеся в прес-службу: +38 044 239 14 93