2016-06-16

Нафтогаз проведе відкриті торги на закупівлю юридичних послуг для представництва інтересів компанії за кордоном

НАК «Нафтогаз України» запрошує компанії взяти участь у відкритих торгах на закупівлю юридичних послуг для забезпечення прав та інтересів компанії в іноземних юрисдикціях, у тому числі в іноземних державних органах, установах, іноземних чи міжнародних судах, арбітражах, міжнародних організаціях, у відносинах з іншими особами, а також для забезпечення юридичного супроводу зовнішньоекономічної діяльності компанії.

Основні завдання, які мають бути реалізовані, пов`язані з забезпеченням інтересів компанії при вирішенні спорів в судах та інших органах іноземних держав, іноземних чи міжнародних арбітражах, підготовка необхідних процесуальних документів (пояснення, заяви, клопотання, позовні заяви, зустрічні позовні заяви, тощо), врегулювання питань щодо забезпечення позовів та примусового виконання рішень (заборона або зобов’язання вчиняти певні дії, накладення арешту на майно або рахунки, зупинення стягнення за виконавчими документами, тощо).

Також мають бути надані послуги, пов`язані з юридичним супроводом зовнішньоекономічної діяльності компанії та з представництвом інтересів компанії під час зустрічей та переговорів, які проводяться з представниками іноземних компаній, органів, організацій, у тому числі з питань, що стосуються укладення угод; правовий аналіз проектів угод, договорів, контрактів, додаткових угод, додатків, тощо; письмові та усні консультації, рекомендації, висновки щодо укладених компанією угод з нерезидентами в праві іноземних держав; супровід створення, функціонування та ліквідації філій, представництв, інших відокремлених підрозділів, юридичних осіб за межами території України, надання та отримання необхідних для цього документів;

Очікувана вартість закупівлі юридичних послуг складає 30 млн грн.

Строк надання послуг – до 31 грудня 2017 року. Нафтогаз має намір шляхом проведення відкритих торгів визначити підрядника, що надаватиме якісні послуги на найбільш конкурентних умовах.

Учасники торгів мають відповідати кваліфікаційним вимогам, зокрема, мати офіси не менше, ніж в трьох країнах Євросоюзу (в тому числі в Великобританії), на Близькому Сході, у США та Китаї. Відповідно підтвердженою має бути і кваліфікація персоналу.

Кінцевий строк подання пропозицій конкурсних торгів – до 17.00 години 18.07.2016 року.

З детальними умовами закупівлі та інформацією щодо розкриття тендерних пропозицій можна ознайомитись на веб-порталі Уповноваженого органу за посиланням: http://zakupki.prom.ua/dz/178462.

За довідками з технічних питань можна звертатися за тел. (044) 586 38 26, щодо проведення торгів та отримання тендерної документації – тел. (044) 586 37 68.