2015-11-17

Нафтогаз оголосив збір пропозицій щодо надання міжнародних комунікаційних послуг

НАК «Нафтогаз України», одна з найбільших європейських вертикально-інтегрованих нафтогазових компаній, оголосила збір пропозицій від міжнародних компаній, що надають комунікаційні послуги для підтримки в розбудові міцних відносин зі ЗМІ, професійною спільнотою, представниками урядів та іншими зацікавленими особами в ЄС, Сполучених Штатах та інших цільових країнах.

Нафтогаз є активним адвокатом реформи газового ринку України за європейським зразком, що відкриває український ринок для західних інвестицій. Територією України до європейських споживачів транспортується найбільший обсяг російського газу. Нафтогаз є стороною у двох арбітражних процесах з ПАТ «Газпром» у Стокгольмському суді щодо газопостачання та контрактів на транзит газу. Крім того, Україна зацікавлена у поглибленні інтеграції з газовим ринком ЄС, в тому числі, у координації зусиль щодо розвитку європейської газотранспортної інфраструктури.

Ефективне виконання цих та інших завдань Нафтогазу потребує проактивної позиції у спілкуванні з європейською експертною спільнотою та якісного висвітлення позиції України у західних ЗМІ.

Основними завданнями комунікаційного партнера є:
-    розробка та перегляд комунікаційної програми на основі стратегічних цілей компанії;
-    розробка проектів заяв та їхнє поширення у ЗМІ;
-    організація інтерв’ю з провідними медіа, зустрічей з експертами та участі компанії у відповідних заходах;
-    організація зустрічей з відповідними представниками влади у цільових країнах;
-    редагування веб-сайту компанії, супровід розробки публічних звітів та корпоративних презентацій;
-    консультування щодо оновлення веб-сайту компанії;
-    надання регулярних звітів щодо публікацій з нафтогазової тематики у ЗМІ.

Для участі у конкурсі кандидат має підтвердити досвід роботи з нафтогазовими компаніями та/або громадським сектором у ЄС. Кандидат повинен мати представників у Брюсселі, Берліні, Вашингтоні та інших важливих для комунікації компанії містах. Досвід роботи з українськими компаніями та/або органами влади матиме перевагу.
Нафтогаз не розглядатиме агенції, що представляють або представляли інтереси російських державних енергетичних компаній або Уряд Російської Федерації.

Пропозиція має містити:
-    короткий опис компанії та мотиваційний лист;
-    опис досвіду роботи кандидата в нафтогазовому секторі та/або громадському секторі;
-    опис команди виконавців проекту;
-    перелік ЗМІ, експертно-аналітичних центрів, конференцій та представників влади, які кандидат вважає відповідними для роботи з компанією;
-    пропозиції щодо вартості послуг в залежності від обсягу робіт.

Просимо надсилати пропозиції на адресу [email protected] до 26 листопада 2015 року. Детальнішу інформацію можна дізнатись від Альони Осмоловської, начальника Управління по зв'язках з громадськістю за номером +380 44 586 3579.