2019-10-23

Нафтогаз оголошує тендер на закупівлю послуг з проведення незалежних фінансових та антикорупційних розслідувань

З метою виявлення та знешкодження неправомірних дій, в тому числі і запобігання економічному шахрайству НАК «Нафтогаз України» оголошує відкриті торги на закупівлю послуг з проведення незалежних фінансових та антикорупційних розслідувань (Forensic).

Послуги, які мають бути надані підрядником до 31 грудня 2022 року, включатимуть розслідування щодо:

- підозрілих операцій;
- фальсифікації фінансової звітності;
- порушень нормативно-правової бази;
- хабарництва та корупції;
- неналежних бізнес-відносин;
- незаконного привласнення активів;
- конфлікту інтересів.

Початок співробітництва з провідними компаніями світу у сфері боротьби з корупцією та хабарництвом є черговим кроком в реалізації стратегії нульової толерантності до корупції, яку реалізує Група Нафтогаз.

Очікується, що залучення міжнародних експертів сприятиме побудові ефективної внутрішньої системи протидії корупції та удосконаленню бізнес-процесів у Групі Нафтогаз.

Очікувана вартість закупівлі послуг складає до 65 млн грн.

Крім того, виконавець має підтвердити відсутній конфлікт інтересів, який впливає або може вплинути на об'єктивність або неупередженість прийняття рішень, внаслідок надання аналогічних послуг виконавцем або його партнерами, та/або його афілійованими особами будь-яким юридичним чи фізичним особам.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – до 15:00 год. 22 листопада 2019 року.

З детальними умовами закупівлі можна ознайомитись на веб-порталі системи публічних електронних закупівель Prozorro за посиланням: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-10-22-001080-b

За довідками щодо проведення торгів звертатися за тел. (044) 586-38-09.