2020-10-06

«Надра України» розширюють співпрацю із «Укргазвидобуванням»

Днями відбувся робочий візит фахівців АТ«Укргазвидобування» на дочірнє підприємство ПрАТ «НАК «Надра України» «Укрнаукагеоцентр». Гостей ознайомили з активами підприємства у сфері проведення спеціальних досліджень вуглеводневих систем, керна, наявною лабораторною базою, керносховищем. Зустріч відбулася  в рамка Меморандуму про співпрацю, підписаного головою ПрАТ «НАК «Надра України» Тарасом Кузьмичем та Директором дивізіону «Розвідка та видобування» АТ «Укргазвидобування» Олександром Романюком.

«Ми раді візиту фахівців АТ «Укргазвидобування», лідера нафтогазової галузі держави, який формує сервісний ринок і стимулює його розвиток. Ми, як сервісне підприємство, цінуємо багаторічну співпрацю з вами та впевнені, що ця зустріч розширить спектр наших сумісних робіт і буде сприяти успішності та ефективності геологорозвідувальних робіт, що виконує ваша компанія», — наголосив у своєму привітанні генеральний директор підприємства Сергій Левченко.

Делегації презентували науково-виробничі потужності ДП «Укрнаукагеоцентр», лабораторну та виробничу бази.

«Укрнаукагеоцентр» має багаторічний досвід відкриття родовищ, володіє значною базою геофізичних матеріалів та матеріалів буріння, — нагадав голова правління НАК «Надра України» Тарас Кузьмич. — Переконаний, що наша співпраця сприятиме реалізації пріоритетного завдання — нарощенню видобутку вуглеводнів та зміцненню енергетичної незалежності держави».

Підсумовуючи результати зустрічі, Сергій Левченко подякував гостям за увагу та висловив впевненість, що активи державного підприємства будуть корисні для проведення геологорозвідувальних робіт, освоєння глибоких горизонтів, ефективної дорозвідки відкритих родовищ та розробки виснажених родовищ.