2015-07-31

«Надра України» - про слухання в апеляційному суді 03.08.2015 р.

03.08.2015 о 12:15 у Київському апеляційному господарському суді буде розглянута апеляційна скарга Заступника прокурора м. Києва на рішення господарського суду м. Києва від 22.06.2015 р., яким було відмовлено у задоволенні позовної заяви про визнання права власності Компанії на частку у спільній діяльності на Сахалінському родовищі, поданої Заступником прокурора м. Києва в інтересах Національної акціонерної компанії «Надра України» до ТОВ «Голден Деррік» та інших учасників договору про спільну діяльність.

Компанія сподівається, що розгляд даної справи в суді апеляційної інстанції відбудеться з врахуванням інтересів Національної акціонерної компанії «Надра України», акції якої сто відсотків належать державі в особі Державної служби геології та надр України.
При цьому, Національна акціонерна компанія «Надра України» вірить, що Київським апеляційним господарським судом правосуддя буде здійснюватись на засадах рівності, змагальності та справедливості.

Прикладом дотримання рівності всіх учасників судового процесу слугує постанова Вищого адміністративного суду України від 09.07.2015 р., якою було позбавлено ТОВ «Голден Деррік» права на видобуток нафти і газу на 19 ділянках надр, які товариство отримало в 2010-2012 роках.

Компанія сподівається, що журналісти приймуть участь в судових засіданнях Київського апеляційного господарського суду при розгляді вищевказаної справи з метою висвітлення судового процесу в засобах масової інформації, так як прийняття судом законного рішення є дуже важливим для держави в особі Компанії, а значить і для суспільства.